Serik'teki esnaflık yapan elektrikçilere Enerji Takip Sistemi (ETS) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Esnaf Odası'nda düzenlenen toplantıya, Antalya Elektrikçiler Odası Başkanı Yusuf Erdemir, Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bayar Savran'a, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Günaydın, Akdeniz Elektrik Serik Müdürü Uğur Balık ve esnaflar katıldılar.

Emine Altundağ (Akdeniz Elektrik Müşteriler Kayıp Kaçak Yöneticisi), Oğuz Kağan Şengezer(Akdeniz Elektrik Bilgisayar Mühendisi),Doruk Cihangiroğlu (Akdeniz Elektrik tesis devir abone ölçü sistemleri mühendisi) katılımıyla ve Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın öncülüğünde, elektrikçi esnafımızı yakından ilgilendiren Enerji Takip Sistemi(ETS) hakkında programın kullanımı, faydaları hakkında eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda katılımcılar artık işlemlerin elden değil bilgisayar üzerinden yapılacağı ve konunun esnaflarımız açısından önemi ve gerekliliği üzerine bilgi verdiler. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş elektrikçi esnafına yönelik güncel konularda bilgi verirken, ETS toplantısı esnaflarımızla ve konuya hakim yetkililer arasında soru cevaptan sonra son buldu.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi