TURİZMİN başkenti Antalya'da, oteller ve eğlence merkezleri Kurban Bayramı konser programlarını belirledi. Kent merkezindeki popüler eğlence kulüpleri başta olmak üzere Kemer, Belek ve Manavgat'ta bulunan beş yıldızlı otellerde ünlü şarkıcılar sahneye çıkıyor.

Antalya'nın popüler eğlence merkezi Jolly Joker'de bayramın ilk günü Ümit Yaşar hayranlarıyla buluşacak. Üçüncü günü akşamı ise Berkay sahneye çıkıyor. Türk sanat camiasının duayeni Selami Şahin ise bayramın son günü olan 24 Ağustos akşamında Antalyalılar için şarkılarını seslendirecek. Holly Stone Performance Hall'de 23 Ağustos akşamı Deniz Tekin, 24 Ağustos akşamı ise Manga fanlarıyla buluşuyor.

Konser bombardımanı Belek'te bulunan The Land of Legends Theme Park'ta devam ediyor. Arife günü akşamı Eldzhey'in sahneye çıktığı turistik işletmede bayramın ilk günü şarkıcı Demet Akalın sahnede olacak. Sevilen şarkılarını seslendirecek olan Akalın, hayranlarına unutulmaz bir bayram konseri verecek. The Land of Legends Theme Park, bayramın dördüncü günü ise Aleyna Tilki ile sahnesini renklendiriyor. Gençlerin hayranı olduğu Tilki, popüler şarkılarını söyleyecek.

Yaz konserleriyle özellikle yerli turistin tercihinde ilk sırayı alan Sueno Hotelleri de bayram süresince Sibel Can, Ebru Gündeş, Altay ve Enbe Orkestrası'nı ağırlayacak. Sueno Hotel Side Beach'te birinci gün Altay, ikinci gün Ebru Gündeş, üçüncü gün Sibel Can sahneye çıkıyor. Sueno Hotel Deluxe Belek'te ise sahne birinci gün Enbe Orkestrası'na, ikinci gün Sibel Can'a, üçüncü gün Ebru Gündeş'e, dördüncü gün ise Altay'a ev sahipliği yapacak.

Manavgat'ta bulunan Starlight Resort Hotel'de ise 21 Ağustos gecesi Ece Seçkin sevenleriyle buluşacak. Kemer'deki Amara Dolce Vita Luxury Otel'de ise genç kızların sevgilisi Özgün sahneye çıkacak. DHA


 

 

Editör: Haber Merkezi