FENERBAHÇE Antalya Şubesi ile Antalya Fenerbahçeliler Derneği, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi onlarca çocuğa 50 bin TL'lik Fenerium ürünleri dağıttı.

Fenerbahçe, Antalya'da da yardıma muhtaç çocukları yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde sevindirdi. Fenerbahçe Antalya Şubesi ile Antalya Fenerbahçeliler Derneği üyeleri kulübe destek amacıyla Fenerium mağazasından 50 bin TL'lik Fenerium ürünleri satın aldı. Aldıkları bu ürünleri, Çocuk Esirgeme Kurumu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, LÖSEV gibi kurum ve kuruluşlardaki çocuklara veren üyeler, bayram öncesi çocukları sevindirdi.

Fenerbahçe Antalya Şubesi ve Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alican Demirci, forma, tişört, şapka, anahtarlık, atkı, top, terlik gibi Fenerium'un tüm ürünlerinden aldıklarını belirterek, ''Ürün satın alarak kulübe destek veren üyelerimiz, aynı zamanda yardıma muhtaç çocukları da bayram öncesinde sevindirmiş oldu. Sosyal sorumluluk projesi olarak adlandırdığımız bu etkinliklerimiz devam edecek. Tüm çocuklarımızın bayramını şimdiden kutluyoruz" dedi. DHA

Editör: Haber Merkezi