Serik'te İlk ve Orta dereceli okullarda yapılan tadilatlarla eğitim kurumları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına hazırlandı.

2018 yılı Haziran ayında eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte yaz ayları boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okulların tadilat işlemleri Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yapıldı. Serik'teki 12 ilk, orta ve lise okulunda yapılan farklı tadilat ve yenilemelerle okullar 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına hazırlandı.

Yapılan yenileme ve tadilatlar özetle şöyle; 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu'na kütüphane yapıldı. Atatürk Anadolu Lisesi'nin kazan dairesinde hidrofor ve su deposu değiştirildi; tüm fayansları ve seramikleri yenilendi. Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu'nun okul binasındaki tüm kapıları kasaları ile birlikte sökülerek yeni kasalar ve kapılar takıldı. Cumhuriyet ilk- Ortaokulu'nda ise okul bahçesini çevreleyen duvarların üstündeki teller tamamen yenilendi.

Bunların dışında ise 6 okula İlçe milli Eğitim Müdürlüğü tarafında temin edilen boya malzemeleri verilerek okulların boyatılması sağlandı. Boyası yapılan okullar şunlar;  Yunus Emre Anadolu Lisesi, Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, Gazi Ortaokulu, Çandır Çok Programlı Anadolu Lisesi, Tekeli Ortaokulu, Cumalı Ortaokulu, Cumalı İlkokulu, Kadriye İlkokulu ve 9 Mart İlkokulu.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi