'Sokakta Satranç Var' etkinliği TSF SERİK Satranç İlçe Temsilciliği tarafından İşler Caddesi'nde yapıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde  yapılan turnuva Serik'te Aspendos Go ve Satranç Kulübü tarafından koordine edilerek 12 Eylül'de İşler Caddesi'nde yapıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl okullar açılmadan önceki hafta geleneksel olarak hayata geçirilen "Sokakta Satranç Var" projesi, Türkiye'nin 81 ilin ve ilçelerinin tamamında satranç severler ile buluşturacak etkinlikler 08-15 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Serik'te Aspendos Go ve Satranç Kulübü tarafından koordine edilen etkinlik 12 Eylül'de İşler Caddesi'nde yapıldı.

Satranç Federasyonu Serik İlçe Temsilcisi ve AspenGoS kulübü başkanı Serkan Çakır etkinlikle ilgili olarak; ''Federasyonumuz 4 yıldır bu etkinliği yaparak satrancı daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemektedir. Biz de ilçemizde etkinlik yaparak satranç severleri bir araya getirmeyi sağladık. Okulların başlaması ile etkinliklerimiz başlayacaktır. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dilerim'' dedi. Serikli satranç severlerin katıldığı etkinlikte yıldırım satranç turnuvası düzenlendi. Küçükler ve büyükler kategorisinde yapılan turnuvada eğlenceli vakit geçiren satranç severler AspenGoS kulübünün ikram ettiği dondurmaları yediler.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi