Eğitimde yüksek başarı çizgisini yakalayan ve bunu yıllardır sürdüren Akdeniz Yükseliş Koleji yeni eğitim öğretim dönemi öncesi alt yapı hazırlıklarını tamamlayarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılına merhaba dedi.

Yeni eğitim-öğretim döneminin verimli geçmesi adına yaz tatili boyunca okuldaki fiziki koşullar, gereksinimler, ders başarısıyla ilgili süreçler belirlenerek düzenlendi. Akdeniz Yükseliş Koleji öğretmenleri 13 Ağustos 2018 pazartesi gününden itibaren yeni eğitim dönemi için bir araya gelerek çalışmalar yaptılar. Eğitim süreci için planlanan eğitim seminerlerine katıldılar, eğitim programlarını bu deneyimlerle zenginleştirerek düzenlediler. 8. sınıf öğrencileri de LGS için ağustos ayında ders başı yaptılar ve bu süreçte oldukça yoğun bir programla önemli bir mesafe kaydettiler.

Uyum Haftasından Renkli Kareler

Tüm yurtta olduğu gibi Akdeniz Yükseliş Kolejinde de 12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında okul yaşamları açısından özel bir önem taşıyan ilköğretim 1. Sınıf ve okul öncesi öğrencilerinin katılacağı uyum haftası başladı.  Velilerin büyük ilgi gösterdiği uyum haftasında ikinci yuvalarına adım atmanın heyecanı gözlerinden okunan ilköğretim 1. Sınıf ve okul öncesi öğrencileri, ev sahibi Yükseliş Koleji tarafından çeşitli etkinliklerle karşılandı. Öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanıştılar. Okulun çeşitli birimlerini de yakından tanıma fırsatı buldular. Oryantasyon kapsamında yapılan uyum haftası öğrencilerin birbirileriyle tanışmaları, kaynaşmaları ve okullarına daha kolay alışmaları için çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Haber Merkezi         


                    

  


Editör: Haber Merkezi