Serik Belediyespor Futbol Takımı kendi sahasında karşılaştığı Payasspor ile 2-2 beraber kaldı.

TFF 3'üncü Lig 3'ncü Grup'ta Serik Belediyespor, Pazar günü sahasında Payasspor'u konuk etti. Serik İsmail Ogan Stadyumunda oynan müsabaka saat 16.30'da başladı. Karşılaşmanın hakemliğini Bayram Başkan yaparken, yardımcılıklarını da Emre Demirel ile Umut İncili yaptılar. Maçın dördüncü hakemliği Abdurrahman Haymana, gözlemciliğini Mehmet Top yaptı. Koray Bakış maçın temsilcisiydi.

Müsabakanın 36. dakikada Serik Belediye spordan Ahmet'in şutunu kaleci Suphi kornere çeldi. 38. Dakikada ise ikili mücadelede sakatlanan Serik Belediyesporlu Selçuk'un yerine oyuna Atakan dahil oldu. Maçın ilk yarısı her iki takımda gol bulamayınca 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Serik Belediyespor Futbol Takımı'ndan Sinan 47. Dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Baskısını sürdüren Serik Belediyespor bu golden 8 dakika sonra 55. Dakikada bu defa Ahmet'in ortasına iyi bir kafa vuruşu yapan Muhammet Ali'nin golü ile farkı ikiye çıkardı. 2-0 öne geçerek rahatlayan Serik 60. dakikada Payassporlu Ahmet'in golüne engel olamadı ve skor 2-1'e geldi.

Serik Belediyespor oyuncu, teknik heyet ve taraftarları müsabakayı bu skorla bitirerek sezonun ilk 3 puanına ulaşmayı beklerken bitime 3 dakika kala 87. Dakikada Payasspor'un korner atışından gelen topa kafa ile Serik ağlarına gönderen Cuma Ali Üzüm takımının ikinci golünü attı ve maçta skor 2-2 eşitliğe geldi. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takım da birer puanla sahadan ayrıldılar.

Bu sonuçla birlikte ligin 3. Haftasında üçüncü beraberliğini alan Serik 3 puanla 13. sırada yer aldı. Payasspor ise 3 maçta topladığı 4 puanla 9. Sıraya yerleşti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi