AK Parti Serik İlçe Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı.

Serik DSİ Parkında yemekli olarak gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik ve İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti MYK MKYK Üyeleri Gökçen Enç, Ayşe Güliz Yılman, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik'te aldıkları oy oranlarının arttığını belirterek bundan sonraki yerel seçimlerde de yüksek oy oranı ile Serik Belediye Başkanlığını tekrar kazanacaklarını dile getirdi. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise konuşmasında başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere, Bakanlar, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı destekleri ile Serik'te büyük işler yaptıklarını söyledi. Verdikleri sözlerin tamamına yakınını yerine getirdiklerini belirten Çalık, yıllardır özlemle beklenen Merkez Camiini yenilediklerini, bu zamana kadar verilemeyen tapuları dağıtmaya başladıklarını ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise,  Antalya ve Serik'te katlı kavşaklarla ilk defa kendisinin başkanlığı döneminde tanışıldığını söyledi. Serik ve Manavgat arıtmalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dikkatle takip edildiğine vurgu yapan Türel, Cumhurbaşkanının talimatı üzerine kısa sürede arıtma tesislerinin yapılarak faaliyete geçirildiğini söyledi. Yapılan hizmetlerin hiç birini ben yaptım diyemeyeceklerini ifade eden Türel, hep birlikte biz yaptık dedi. Kendileri kaybederse Antalya'nın ve Serik'in kaybettiğini dile getiren Türel, onun için bunun çok iyi anlanması gerektiğini ve başarısız olma lükslerinin olmadığını, kişisel hesaplarla bir takım yanlışlar içerisine girilirse küçük çocukların büyüdüğünde onlara hesap veremeyeceklerini söyledi. Kendilerinin bir dava partisi olduklarını belirten Türel, maddi ve manevi kalkınma olmak üzere kendilerine hedef seçmiş bir hareket bir siyasi hareket olduğunu söyledi.

Antalya Milletvekili Kemal Çelik ise şunları söyledi; ''Ben buraya Milletvekili olayım diye gelmedim, Ak Partinin bir hizmetkarı olayım diye geldim. Çünkü Ak Parti'nin hizmetkârı olmak Türkiye'nin hizmetkarı olmaktır, Türkiye'nin hizmetkârı olmak ise Türk Dünyası ve İslam aleminin hizmetkarı olmak demektir. İşte böyle büyük bir davanın mensubu olduğumuz için şeref duyuyoruz.'' Milletvekili Kemal Çelik yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak Antalya ve Serik'i yeniden kazanarak hizmete devam etmeleri gerektiğini ifade etti.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi