Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadelesini sürdüren Serik Belediyespor, Cizrespor deplasmanında 1-0 galip gelerek 3 puanı aldı.

Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Ankara'da Ankaragücü ile karşılaşan Serik Belediyespor Pazar günü çıktığı Cizre deplasmanından 3 puan ile döndü. Cizrespor'dan aldığı galibiyetle Buca'dan sonra deplasmanda ikinci galibiyetini aldı. Puanını 9'a çıkaran Serik, ligde emin adımlarla zirveye yürüyor. Maçın 11. dakikasında Cizrespor'dan Safa, ters bir vuruşla topu kendi kalesine attı. Top filelerle buluşurken, Serik Belediyespor deplasmanda 2. galibiyetini aldı. Başka gol olmayınca Serik Belediyespor maçı, 1-0 kazandı. Bu sonuçla Serik Belediyespor TFF 3. Lig 3. Grupta 9 puanla 3. Sıraya yükseldi.

 

Serik Bağcılar'ı ağırlayacak

Serik Belediyespor, bu hafta sonu ise İstanbul Anadolu Bağcılarspor'u konuk edecek. Ligde oynadığı 5 maçta 3 beraberlik, 2 galibiyet alan Serik Belediyespor'da hedef kendi sahasında galibiyet. 7 Ekim Pazar günü İsmail Oğan Stadı'nda oynanacak maç, saat 15.00'de başlayacak.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi