Kozan; "Yaparsa yine ak parti yapar" diyerek çalışmaya, ilçemize değişimleri, yenilikleri kazandırmaya devam edeceğiz, maratona hazırız.''

Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları, MKYK Üyeleri ve 518 ilçe başkanı katılımıyla, 2 gün boyunca süren İstişare, Değerlendirme toplantısında bir araya geldiler. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, teşkilatlar, siyasi ve ekonomik gündemler ve yerel seçim süreci ile ilgili konularda değerlendirmelerin yapıldığı toplantılarda; ilgili Genel Başkan Yardımcıları ile detaylı bilgilendirmeler ve müzakereler yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçe başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada; "İstişare Toplantısı vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Ülkemizin dört bir yanında AK Parti davasını omuzlayan ülkesi milleti ve istikbali için koşturan siz kıymetli kardeşlerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum. Toplantımızda 2019 mahalli idareler seçimleri öncesinde kendimizi ve teşkilatımızı bu önemli maratona hazırlamak için ihtiyacımız olan hususlara dair verimli fikir teatileri olduğuna inanıyorum. Bu toplantı vesilesiyle önümüzdeki sürecin hassasiyetinin ve bu süreçte ilçe teşkilatlarımıza düşen sorumlulukların en doğru şekilde anlaşıldığını düşünüyorum. Şahsınızda tüm teşkilat kademelerimize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum." Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katılan Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan toplantı ve oturumların çok faydalı geçtiğini ifade ederek şunları söyledi; "Ülkemiz hayatında adeta sessiz bir devrim yapan Ak Parti olarak, son yıllarda bizlere kurulan tuzak, kumpas ve darbe girişimlerini, milletimizle olarak birlik ve dayanışma içinde birer birer bertaraf etmeyi başardık. Türkiye'yi kirli ittifak ve hain darbelerle hizaya getiremeyenlerin, son zamanlarda ekonomi üzerinden, finansal saldırıları ve dolar oyunları ile Dünya piyasalarından saldırılarına karşı, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimiz ve Ak Partimiz, gereken tedbir ve mücadeleyi sonuç alacak şekilde yapıyor, yapmaya devam edecektir. Gezi Parkı, yargı ve MİT darbeleri, hain 15 Temmuz darbesi gibi birçok saldırıyı, hep birlikte hep bertaraf ettik, ediyoruz. Milletimizle birlikte yine başaracağız. Önümüzde şehirlerimizin, gelecek 5 yılını ilgilendiren 2019 yerel seçimleri var. Ak Parti Serik Teşkilatı olarak, 2014 yerel seçimlerinde Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyesi ve Serik Belediyesini 'Ak Çatı' altında birleştirmek suretiyle, birçok yenilik, değişim ve gelişmeleri halkımıza nasıl kazandırmışsak, yeni dönemde de "Yaparsa yine ak parti yapar" diyerek çalışmaya, ilçemize değişimleri, yenilikleri kazandırmaya devam edeceğiz, maratona hazırız. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm halkımıza selam ve hürmetlerini iletiyorum."

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi