TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Çevre Mühendisi Lokman Atasoy Atatürk Anadolu Lisesi'nde çevre mühendisliği ile ilgili seminer verdi.

Atatürk Anadolu Lisesi okul idaresi ve öğretmenlerinin Meslek Tanıtımları kapsamında10.10.2018 günü okullarına davet ettikleri, Antalya Mavi Bayrak Temsilcisi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı, Çevre Yüksek Mühendisi Lokman Atasoy öğrencilere çevre mühendisliğini tanıttı.

Seminerde; Çevre mühendisliğinin iş alanları, çevre sorunları ve çevre mühendisliğinin önemi, çevre mühendisliğinin işbirliği halinde olduğu alanlar, kimler çevre mühendisliğini tercih etmeli, konularında bilgiler veren Atasoy, doğa ile oynanmaması gerektiğini, doğanın buna mutlaka tepki vereceğini örnek olaylarla açıkladı. Öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Lokman Atasoy, öğrencilerle bugünü ölümsüzleştirmek için özçekim yapmayı da unutmadılar. Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri seminer sonunda bilgi paylaşımlarından dolayı Lokman Atasoy'a teşekkür çiçeği takdim ettiler.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi