AK Parti Antalya Gençlik Kolları İl Danışma Toplantısı, Atatürk Konferans Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Antalya İl Teşkilatı'ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Köse, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Gençlik Kolları MKYK üyesi Samet Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram ile 19 ilçe gençlik kolları başkan ve yönetimlerinin yer aldığı danışma meclisinde, gençlik kollarının çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Köse, gençlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu kaydetti. AK Parti'nin gençlere verdiği öneme işaret eden Köse, "Her dönem teşkilatımız, gençlik kollarımızdan gücünü ve enerjisini almış geleceğe güvenle bakmıştır. Sizler gençlik kollarımız olarak sağlam durursanız, çalışırsanız bu sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendirir." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca ülkenin yıllık ortalama büyüme hızının yüzde 4,7, AK Parti hükümetleri döneminde ise yüzde 5,7 olduğunu belirten Köse, şöyle devam etti:"Diyorlar ki 'Türkiye'nin borcu AK Parti döneminde 200 milyar dolardan 300 milyar dolara çıktı, rakam görünüşte doğrumu baktığın zaman doğru ama işin başka bir tarafı var ondan hiç bahsetmiyorlar, üstünü örtüyorlar. Türkiye'nin 200 milyar dolar dış borcu olduğu zaman Gayri Safi Milli Hasılası o borcu ödeyebilecek gücü 180 milyar dolardı. Bugün Türkiye'nin 300 milyar dolar borcu var ama Gayri Safi Milli Hasılası 780 milyar dolar. 2002'de bütçe açığı yüzde 10,5, 2017'de Türkiye'nin bütçe açığı ise yüzde 1,8. Baktığınız zaman Türkiye ekonomisi bütün bu saldırılara rağmen dimdik ayakta duruyor. Düşünün başka bir ülkede darbe yapılacak inanın o ülke çığırından çıkar. Ancak Türkiye'de liderine inanmış öyle bir millet var ki öylesine güçlü bir irade var ki darbe yapanlara darbe yaptı ve bütün bu saldırıları başından savdı. Tüm bu saldırılara rağmen Allah'a şükür ekonomimizde ki son durum budur."

 

AK Parti İl Başkanı Taş

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da 24 Haziran seçimlerinde zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Cumhuriyet tarihimizin, demokrasi tarihimizin en önemli seçimi hiç şüphesiz 24 Haziran seçimleri olmuştur. Çünkü yeni Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile ilk kez bir seçime giriliyordu. Bu süreci hamd olsun sizlerle beraber gördük, yaşadık ve şükürler olsun gayretlerinizle bu seçimlerden zaferle çıktık." açıklamasında bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise 2014 yılında Antalya'da tarih yazdıklarını kaydetti. 2019 yerel seçimlerinin başkanlık sisteminin ilk seçimi olduğu için ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizen Türel, omuz omuza gayret edeceklerini ve seçim sürecini en iyi şekilde tamamlamak için çalışacaklarını bildirdi.

AK Parti Antalya milletvekili Kemal Çelik de AK Parti'nin yaptığı çok önemli icraatlar bulunduğunu, bunların cumhuriyet tarihindeki yerini aldığını kaydetti.  AA


 

Editör: Haber Merkezi