TURKİSH Airlines Open'ın ilk gününü 64 vuruşla ilk sırada bitiren İrlandalı oyuncu Paul Dunne, turnuvaya ev sahipliği yapan Regnum Carya Golf Sahası için "Dünyanın neresine giderseniz gidin daha iyi saha bulamazsınız" dedi.

Antalya'da yapılan 7 milyon dolar toplam ödüllü Turkish Airlines Open'da ilk günü lider tamamlayan İrlandalı oyuncu Paul Dunne, iyi oyununu Regnum Carya Sahası'nın mükemmel kondüsyonuna bağladı. İlk raundu 64 vuruşla bitiren Dunne, "Saha her yönüyle mükemmel. Geçen yıl burada ilk kez oynamıştım. Bu yılkine benzer şartlar vardı ama hava biraz rüzgarlıydı. Dünyanın neresine giderseniz gidin bundan daha iyi şartlarda saha bulamazsınız. Green'ler çok iyi akıyor. Fairway ve rough'lar da çok iyi durumda. İyi skor yapmak için tüm şartlar mevcut" diye konuştu.

İlk raunddaki başarısının sırrının 'uzun vuruşlar' olduğunu dile getiren Dunne, şampiyon olmak için -7'den daha iyisini yapmak zorunda olduğunu bildiğini söyledi. Dunne, ''Hava durumuna bakınca önümüzdeki üç güm yağmur ve rüzgar görünmüyor. Dolayısıyla turnuvada şampiyon olmak için en az -20 civarında bir skor yapmak gerekiyor. Bu nedenle şampiyonluk için her güm böyle oynamaya devam etmeliyim" diye konuştu. DHA

Editör: Haber Merkezi