Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği yönetim ve üyeleri ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nda sergilenen 'Zümrüdüanka' oyununu izlediler.

Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği Başkanı Varol Civcir, düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; ''Yeni bir eğitim öğretim yılında eğitim çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutmak için, Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT) 2018-2019 sanat sezonunda 03 Kasım 2018 tarihinde saat 20.00'da sahne alan 'Zümrüdüanka' adlı Elif Solak'ın yazdığı, Ezgi Yentürk'ün yönettiği eseri Serik Türk Eğitim Sen üyeleri ve sanat sever eğitim çalışanı arkadaşlarımızla birlikte Antalya Haşim İşcan Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile etkinliği gerçekleştirdik.

Yapmış olduğumuz etkinlikleri, yapmış olmak için yapmıyoruz. Daha önceden Serik Türk Eğitim Sen Yönetim ekibi olarak istişare ederek ve süzgeçten geçirerek yapıyoruz. Antalya Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün bu yıl başlatmış olduğu 'Kadın Yazar, Kadın Yönetmen' projesine pozitif destek olmak, sanat dostu Serik Türk Eğitim Sen'in cesur yürekli eğitim çalışanları ile desteğimizi ve ilgimizi göstermek için etkinliği düzenlemiş bulunuyoruz.

Tiyatroya seyirci olarak gereken desteğin verilmesi için ailelere ve biz eğitimcilere büyük önem düşüyor dedi. İzlemiş olduğumuz 'Zümrüdüanka'  adlı tiyatro bizleri geçmişe yolculuk yaptıran, hayal kurduran ve heyecan yaratan eser sonunda da sanatçıları uzun süre ayakta alkışladık. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen yönetim ekibime ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan cesur yürekli üyelerimize ve de gönlü sanattan yana bizden yana olan eğitim çalışanlarımıza sonsuz teşekkürleri bir borç biliriz.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi