Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti'de Belediye başkan aday adaylığı başvurularının Cuma gününe kadar uzatıldığını açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Partiden belediye başkanı olmak isteyen aday adayları için başvuru süresinin 16 Kasım Cuma gönü akşamına kadar uzatıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan; ''Mart 2019'da yapılacak olan yerle seçimlerde partimizden Serik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuruları için tüm seçim bölgelerinde olduğu gibi Serik'te de 5-12 Kasım tarihler Genel Merkezimiz tarafından daha önce açıklanmıştı. Ancak bugün Genel Merkezimizden gelen bir talimatla belediye başkanlığı aday adalığı başvuru süresi 16 Kasım Cuma günü akşamına kadar uzatıldı. Bugün (yani 12 Kasım Pazartesi günü) itibariyle Serik Belediye Başkanı aday adaylığı için 9 arkadaşımız başvuruda bulunmuş durumdadır. Cuma gününe kadar da başvuruları almaya devam edeceğiz. Ben Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan olarak tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.'' dedi

Haber. Osman Türkçe

 

 

 

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi