Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız ve Genç Erkek Voleybol Takımları, Okul Sporları Antalya Voleybol Turnuvasına iyi bir başlangıç yaptılar.

2018-2019 Okul Sporları Liselerarası Voleybol Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Birinciliğinde mücadele eden Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız ve Genç Erkek Voleybol Takımları Salı günü çıktıkları sezonun ilk maçlarında turnuvaya galibiyetle başladılar. Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı sezonun ilk maçında Antalya Lisesi'ni 2-0 mağlup etmeyi başardı. Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı ise Hızır Reis MTAL'ni 2-1 yendi.

Okul Sporları Liselerarası Voleybol Genç Kızlar İl Birinciliğinde E Grubunda yer alan Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı'nın rakipleri; Antalya Lisesi, Özel Antalya Bilim Doğa Anadolu Lisesi ve Kemer Ünal Aysal Anadolu Lisesi. C Grubunda yer alan Genç Erkek Voleybol Takımı ise grubunda, Güzeloluk Anadolu Lisesi, Hızır Reis MTAL ve Alanya Mahmutlar Ş.K. Anadolu Lisesi ile mücadele edecek.

İlk müsabakalar sonucu turnuvaya iyi bir başlangıç yapan takımları ile gurur duyduğunu belirten Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Püseli; ''Yunus Emre Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Voleybol takımlarımız, Antalya Lisesi ve Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımlarını yenerek Okul Sporları Antalya Voleybol Şampiyonasında ilk galibiyetini aldılar. Takımlarımızı tebrik eder Emek veren Beden Eğitimi öğretmenimiz Hakan Gök'e teşekkür ederiz. ''ederiz dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi