Kaymakam Haluk Şimşek'e, Serik Ülkü Ocakları Başkanı Celal Arıcan tarafından, Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformu dergisi taktim edildi.

Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformu tarafında tüm ülke genelinde 2014-2018 yılları arasında yapılan çalışmaları bir dergide topladı. Tüm Türkiye'de il ve ilçelerde Ülkü Ocakları tarafında uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan proje ve çalışmalardan örneklerin sergilendiği dergide Serik Ülkü Ocakları'nın da 4 çalışması yer aldı.

Serik Ülkü Ocakları Başkanı Celal Arıcan da, 2014-2018 tarihleri arasına, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapmış olduğu etkinliklerin yer aldığı bu dergiyi Kaymakam Haluk Şimşek'e ve İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan'a taktim etti.

Serik Ülkü Ocakları ziyaretlerle ilgili olarak; ''Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin 2014-2018 tarihlerinde uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapmış olduğu etkinlik kapsamında dergimizi, Başkanımız Sayın Celal Arıcan, İlçe Kaymakamımız Sayın Haluk Şimşek'e ve ilçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Zafer Karaaslan'a takdim etmiştir.'' açıklaması yaptı.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi