Yükseliş Eğitim Kurumları sosyal ve kültürel gelişimin sağlanması amacıyla öğrencileri için hobi atölyesi açtı.

Yükseliş Eğitim Kurumları'nın hobi atölyesinde öğrenci, öğretmen ve veliler gerek hafta içi gerek hafta sonu boş zamanlarını değerli kılmak adına etkinlikler yürütüyorlar. Hobi atölyesinde, ahşap boyama, örgü, dikiş, fanus ve saksı süsleme geri dönüşüm malzemelerini objelere dönüştürme adına birçok sanatsal görseller oluşturuluyor.

Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Başkanı Necmettin Çalık yeni hayata geçirilen hobi atölyesi ile ilgili olarak şunları söyledi; ''Öğrencilerin ve velilerin boş zamanlarında hobilerini geliştirme amacıyla bu atölyeyi açtık. Velilerin ve öğrencilerimizin göstermiş olduğu katılım ve ilgi bizleri mutlu etmiştir. Öğrencilerin ders dışı zamanlarda internet, tablet ve cep telefonu bağımlılığını azaltmak için bu projeyi gerçekleştirdik. Böylelikle gençlerimizi, velilerimizi zararlı alışkanlıklardan korumaya çalıştık. Bu atölyeden elde edilecek geliri, yine sosyal sorumluluk projesi altında çocuk esirgeme kurumuna, huzurevlerine, kimsesiz çocuklara bağışlayacağız. Okulumuzdaki bu etkinlikten sadece öğrenciler değil, tüm halkımız yararlanabilir.''

Necmettin Çalık, Hobi Atölyesinin açılmasında emeği geçen Ezster Halıpınar'a, Bilge Doğan'a ve etkinliklere katılan velilere teşekkür etti.  

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi