Yükseliş Eğitim Kurumları, Okul Sporları Hentbol Türkiye ve Dünya Şampiyonluğu ile başlayan başarı öyküsünü üst üste 4. defa voleybolda Antalya şampiyonu olarak taçlandırdı ve tarihe geçti.

Emeğin, alın terinin, disiplinin ve çalışmanın ortaya çıkardığı tam anlamıyla muhteşem bir istikrar, muhteşem bir başarı öyküsü. Serik Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı'nın Antalya Liseler Arası Voleybol İl Birinciliğinde üst üste 4. kez şampiyon olmasından bahsediyoruz.

Öncelikle bu başarıdan dolayı, Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık'ı, Yükseliş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil Topçuoğlu'nu, Takım Koçu Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Demir'i, Yükseliş Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Şahin'i, okul idarecilerini, öğretmenleri, velileri tebrik ediyoruz. Tabii ki en önemlisi Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı'nın genç kızlarını kutluyoruz.

Resmi rakamlarla Antalya Türkiye'nin 5. büyük şehri. 2 Milyon 500 Bine yaklaşan bu büyük şehirde 200'ün üzerinde lise eğitim veriyor. Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı 2016 yılından bu yana üst üste tam 4 kez bu büyük şehirde şampiyon oluyor. Bu istikrarlı şampiyonluklar her zaman kolay kolay elde edilebilecek sıradan bir başarı değil, tarihi bir rekorlar dizisidir.

Sporun her dalı zordur. Sporun her dalında üst üste sürekli şampiyon olmak öyle kolay elde edilebilecek başarı değildir. Bu tür başarılar tarihe geçer. İşte Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı'nın bu başarısı da hem Okul Sporları, hem Antalya hem de Serik tarihine geçmiştir.

Sporun her herhangi bir dalında profesyonel liglerde bile her takımın kolay kolay ulaşamayacağı bu tür başarılar okul sporlarında daha da zordur. Çünkü takımda oynayan öğrenciler mezun olur ya da başka kuruma geçerler. İşte siz öyle bir sistem oluşturmalısınız ki bu başarı çarkının durmadan dönmesi için giden oyuncalar yerine yeni öğrencilerle takviye yapmalısınız.

Yükseliş Eğitim Kurumları işte bu zoru başararak öyle bir sistem oluşturmuş ki bu başarılar kesilmeden ve eksilmeden devam ediyor. Biz bir kez daha kendilerini kutluyor 2018-2019 Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Türkiye Birinciliğinde yollarının açık olmasını temenni ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi