Genç Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen'in düzenlemiş olduğu ''Bir Bilenle Bilge Nesil" adlı kitap okuma yarışmasında Serik Anadolu Lisesi,12-D Sınıfı öğrencilerin den Atiye Güngör Antalya 1.'si oldu.

Memur-Sen, Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Antalya şubeleri tarafından düzenlenen 'Bir Bilenle Bilge Nesil' projesi kapsamında düzenlenen liselerarası kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllendirildi. Antalya Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesinde yapılan yarışmaya Serik'ten katılan Serik Anadolu Lisesi,12-D Sınıfı öğrencilerin den Atiye Güngör Antalya 1.'si oldu.

Yarışma için öğrenciler Aliya Izzet Begovic'in İslâm Deklarasyonu, Necip Fazıl Kısakürek 'in İman ve Aksiyon, Mustafa Kutlu'nun Beyhude Ömrüm kitaplarını okuyarak akabinde kitapları değerlendiren birer kompozisyon yazdılar. Yarışma sonunda birinciye cumhuriyet altını, ikinciye yarim, üçüncüye çeyrek altın verildi.

Ödül törenine konuşan Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Çoban, öğrenci odaklı bir organizasyon düzenlendiğini ve bu organizasyonla geleceğe yatırım yaptıklarını belirterek; ''Öğrenciye dokunan ve öğrenciye dokunduğumuz zaman geleceğe dokunduğumuzu hissedebileceğimiz bir organizasyonun içindeyiz. Bu yüzden geleceğe dokunduğumuzu hissedebileceğimiz her organizasyon, aslında bir nevi kendimize yapmış olduğumuz yatırımdır.'' Dedi

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi