Özel Akdeniz Yükseliş Koleji velileri, öğrencileri, öğretmenleri, idarecilerinden oluşan grupla Isparta Davraz Kayak Merkezine gezi düzenledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kayak merkezi gezisine ilgi bu yıl da oldukça yoğun oldu. Günübirlik düzenlenen gezide bol kar yağışını fırsat bilen Yükselişliler karın keyfini yine eğlenerek çıkardılar. Kar üzerinde doyasıya kayarak kartopu oynayan öğrenci, öğretmen ve veliler kızaklara bindiler, telesiyej ile tura çıktılar. Mükemmel kar manzarasının tadını çıkararak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Akdeniz Yükseliş Kolejinin hazırladığı mangal kavurma ve ikramlıklar ile kar üzerinde yapılan pikniğin ardından günün keyfi ateş başında yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. Akşam saatlerinde dönüş için hazırlanan öğrenci ve veliler; okul idaresine ve öğretmenlerine her yıl böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için teşekkürlerini sundular.

Okul Müdürü Savaş Sargın ise gezi ile ilgili olarak; ''Okul, aile, öğrenci işbirliği, dayanışmasına her alan ve kademe de öncelik veren Yükseliş Koleji ailesi olarak bu tür sosyal organizasyonların bizleri birbirimize daha da bağladığını düşünüyorum. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliklerle de sizlerden aldığımız güçle her şeyin en iyisine ulaşma hedefimizi gerçekleştiriyoruz. Her zaman desteklerinizi hissetmek çok güzel. On beş tatil öncesi değişik bir atmosfer yaşamak adına ikinci döneme enerji toplamayı amaçladık. Böyle bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize, öğrencilerime teşekkür ederim.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi