Abdurahmanlar Ortaokulu ve Hacı Mustafa Bank Oğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliğinde ilk dörtte kaldılar ve Antalya'yı temsil hakkı kazandılar.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliğine katılan Abdurahmanlar Ortaokulu ve Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımları büyük bir başarıya daha imza atarak final grubuna kalarak Antalya'yı Bölge Finallerinde temsil edecek olan 4 takım arasına girdiler.

Antalya Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliğine toplam 12 okul katıldı. Abdurahmanlar Ortaokulu B Grubunda, Hacı Mustafa Bank Oğlu Ortaokulu ise C Grubunda mücadeleye başladılar. Grup maçları sonucuna her iki takımda gruplarında çıkarak çeyrek finalde mücadele etme hakkını kazandılar. Çeyrek final maçlarında Abdurahmanlar Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı Hüseyin Ak Ortaokulu'nu geçerek Final Grubuna kaldı. Hacı Mustafa Bank Oğlu Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı ise çeyrek finalde Kamile Çömlekçioğlu Ortaokulu'nu eleyerek final grubuna kalma başarısını gösterdi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği Final Grubu sıralamalarının belli olacağı müsabakaları ise bugün Antalya Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nda başlayacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi