Antalyalılardan olduğu kadar Seriklilerden de büyük ilgi gören Güzelyalı Öğrenci Yurdu Kermesi yarın sona eriyor.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü açılan ve 10 gün olarak planlanan Güzelyalı Öğrenci Yurdu Kermesi yarın sona eriyor. Kermes özellikle akşamları aileler tarafında yoğun bir şeklide ziyarete ediliyor. Kermese gelen aileler bir yandan alış veriş yaparken bir yandan da yemeklerini yiyebiliyorlar, çocuklar ise farklı bir gün geçirmiş oluyor.

Güzelyalı Kermesi’ne gitmeye niyeti olan okuyucularımıza yemek için ‘Kermes Tabağı’ ya da ‘Et Döneri’ tavsiye ediyoruz. Tatlı olarak ise ‘Arap Kadayıfı’nı tavsiye edebiliriz. Karnınız doyduktan sonra ise mangalda odun ateşinde pişirilen ‘Türk Kahvesi’ni içmeyi ihmal etmeyin.

Güzelyalı Öğrenci Yurdu Kermesi’ne gittiğini zaman; Et döner, deve döner, saç kavurma, adana kebap, tavuk ızgara, denizli köfte, tantuni, içli köfte, çiğ köfte, mantı, keşkek ve gözleme stantlarından beğendiğinizi yiyebiliyorsunuz. Yine Osmanlı şerbeti, ayran, meyve suları, salep, çay-kahve gibi içecekler sizin emrinizde. Bunların yanında ise tatlı çeşitleri ile yemeğinizi sonlandırabiliyorsunuz. Eve dönerken de, tekstil-çeyiz, buldan çarşısı, ayakkabı dünyası, züccaciye-bıçak, oyuncak, bijuteri, yöresel ürün ve lezzetler, şarküteri, kuruyemiş, manav ve kitap stantlarında istediğiniz hediyeyi alıp dönebilirsiniz.

Seriklilerin Kermeslerini olan yoğun ilgisinden çok memnun olduklarını dile getiren, Güzelyalı Öğrenci Yurdu Müdürü Süleyman Kocabaş; “Kermesimiz yoğun ilgi gösteren her kese teşekkür ediyoruz. Yarın sona erecek olan kermesimize vatandaşlarımızı bekliyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi