Yusuf Mecek; ''Sanayi Sitesindeki sorunları çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz.''

İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek Serik Sanayide bulunan esnafları ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ziyaretlerine devam eden İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek İyi Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur, CHP İlçe Başkanı Yusuf Etli, İyi Parti Büyükşehir ve Serik Belediye Meclis Üyesi Cengiz Büyükgebiz ile birlikte ziyaretlerine devam ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen Serik Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnafları gezerek onlarla sohbet etti. Sanayi Sitesinde yer alan bütün dükkanlara giren Yusuf Mecek'e sanayi esnafının yakın ilgi gösterdiği. Mecek samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafların sorunları dinledi.

İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek; ''Sanayi Sitesindeki sorunları çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. 31 Mart'tan sonra bizlere Allah'ım görevi layık görür, sizlerde oylarınızla destek verirseniz sizlerin yaşamış olduğu sorunların çözüme kavuşması adına sizlerle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Biz bu yola 'Serik İyileşecek' sloganıyla çıktık. Sizlerin yaşamış olduğu sorunları çözmek adına ''ben dedim, yaptım; böyle olacak'' anlayışı artık bitecek. Sorunları sizlerin istediği gibi çözüme kavuşturacağız. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz, böylelikle Serik gelişecek.'' dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi