'Gönül ittifakı gönüllerle kazanacak' diyen DSP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

DSP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında İlçemizde temsilcilikleri bulunan meslek odalarından İnşaat Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri ve Mimarlar Odasını ziyaret etti. Habalı ziyaret sırasında, Oda temsilcilerine ilçenin yapılandırılması, şehrin imarı, sorunları ve çözüm yöntemleri konusunda neler yapılabileceği gibi konularda önümüzdeki süreçte belirli zaman aralıkları ile toplanıp yaşanılan bölgeyi beraber şekillendirme sözü verdi. Seçim çalışmalarına ilçe merkezinde devam eden Habalı, Diğer taraftan taksici esnafı ile bir araya geldi. Taksici esnafının sorunlarını dinleyen Habalı, Taksici esnafının sorunlarının çözüme kavuşturulması konusunda her türlü desteği vereceğini söyledi.

Habalı; ''Spor Kardeşliktir''

Hafta sonu oynanan Serik Belediyespor-Buca spor karşılaşması öncesinde Serik Belediyesporlu futbolcuları soyunma odasında ziyaret eden Habalı, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Kökalışlar'a çiçek takdim ederken, futbolcularla kısa bir sohbet etti. Serik Belediye sporu hak ettikleri yerde görmek istediğini söyleyen Habalı; ''Takımımızı ikinci lige çıkarmak için üzerimize ne düşüyorsa yapacağımıza kimsenin endişesi olmasın. Spor kardeşliktir. Serik'in en önemli değerlerinden bir tanesi de Serik Belediye spordur. Biz bunun bilincinde ve farkındayız. Bu zamana kadar emeği geçen sporculara, yöneticilere teşekkürü bir borç biliyorum.'' dedi.

Habalı'ya yaptığı ziyaretler sırasında DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ve Çok sayıda kalabalık partili grubu da eşlik etti.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi