Cumhur İttifakı Serik adayı Enver Aputkan'ın Salı günü açıklanan meclis üyeleri listesinde yer alan adaylar aynı gün akşam Ak Parti ve MHP yönetimleri ve partilileri ile bir araya geldiler.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan, Cumhur İttifakı Serik Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ana kademe, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla Cumhur İttifakı yemeğinde buluştu.

Toplantıda ilk konuşmayı Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun yaparak; ''Ben Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Başkanı olarak şunu söylüyorum: Cumhur ittifakında üzerimize düşen ne varsa fazlası ile yapacağız. Allah nasip ederse elbirliği ile hep birlikte 31 Mart Pazar günü akşamı Serik'te Sayın Enver Aputkan Başkanımızı, Antalya'da Sayın Menderes Türel başkanımızı kazandırıp Antalya'mıza ve Serik'imize hep birlikte hizmet edeceğiz.'' dedi.

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ise konuşmasında şunları söyledi; ''Özellikle son beş altı yıldır ülkemizin etrafında oynanan her türlü oyunların farkında olan AK Parti ve MHP kadroları olarak vatan ve bayrak dendiğinde bizim duruşumuz her zaman net oldu. Hiçbir zaman terörist cenazesine gidenlerle ülkesini dışarıdaki ülkelere şikayet edenlerle yolumuz beraber olmadı. Bizim duruşumuz vatan ve millet konusunda net. Ülkemiz üzerine oynanan bunca oyun varken bizim birlikteliğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve sayın MHP Genel Başkan Bahçeli'nin dediği gibi pazara kadar değil mezara kadardır. İnşallah bizler birbirimize sarılarak birlikte hareket ederek Allah'ın izniyle üzerimizdeki bütün bu oyunları boşa çıkaracağız. Yerel seçimlerle Türkiye istikrarsızlaştırma ve istedikleri ortama çekmek isteyenlere karşı da birlik beraberlik içinde hareket ediyoruz. Bu birlikteliği, bu beraberliği ve güç birliğini artırarak devam ettireceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı üzerimizdeki sorumluluğu yerine getirerek Serik'i ve Antalya'yı Cumhur İttifakına kazandıracağız.''

Yemekte son konuşmayı yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan ise şunları ifade etti; ''Bugün burada uzun yıllar mahalli idarelerde görev yapan uzun yılların tecrübesine sahip arkadaşlarımız var. Ben de 30 yıla yakın muhtarlık, Belediye Başkanlığı, Serik Belediye Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Encümen Üyesi olarak görev yaptım hala yapmaya devam ediyorum. Bugün Serik Cumhur İttifakı yani AK Parti ve Milliyet Hareket Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. 

125 Bin nüfusa sahip olan Serik'imizde tarım ve turizm sektörü çok önemli rol oynayan iki sektördür. Çünkü binlerce insanımız bu sektörlerden faydalanmaktadır dolaylı ve dolaysız olarak istihdam ve ekonomi oluşturmaktadır. Belediyeler bugün sadece klasik alt ve üst yapı işleri ne yapmakla mükellef değillerdir bunlar zaten belediyelerin asli görevleridir. Bunların dışında belediyeler bölgelerin ticaretinde, istihdamında, eğitiminde, kültüründe, sosyal hayatından da sorumluluk almalı ve hizmet etmelidirler.

 

Biz her zaman olduğu gibi belediyecilik, insanlarımızı mutlu etme sanatıdır diyoruz. 31 Mart'a kadar kavgasız gürültüsüz huzurlu bir seçim yaparak güzel bir demokrasi ortamı oluşturmamız lazım. Biz de buna şimdiden öncülük edeceğimizi söylüyoruz.

Bizim için insandan önemlisi yok. İnsanları kırıp küstürmenin bir anlamı da yok. Dolayısıyla farklılıklarımız olacak, farklılıklarımız da zenginliğimiz olacaktır. Yani demek istiyorum ki bizler bizlere yakışanı yapacağız yapmak zorundayız. Hep birlikte bu ilçede hizmet edeceğiz ve hizmetin dışında da birlik ve beraberliğimizi hep birlikte sağlayacağız.''

 

Konuşmalardan sonra ise Cumhur İttifakı Serik Meclis Üyesi Adayları tek tek kendilerini tanıtan konuşmalar yaptılar.

 

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi