Türkiye Futbol Federasyonu profesyonel TFF 3. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor, 'Birlik Ve Beraberlik İle Dayanışma Gecesi' düzenledi. Düzenlenen gecede Serik Belediyespor sahipsiz kaldı.

Serik Belediyespor Kulübü tarafından geçtiğimiz Pazartesi akşamı Regnum Carya Otel'de 'Serik Belediyespor Birlik ve Beraberlik İle Dayanışma Gecesi' düzenlendi. Protokolden, sivil toplum kuruluşlarından, siyasetçilerden ve işadamlarından 300 kişinin davet edildiği gecede katılımın düşük olması ve salonun boş kalması gözlerden kaçmadı. Akıllara Serik Belediyespor sahipsiz mi kaldı sorusu geldi.

Geceye Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Yusuf Etli, İyi Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur, DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, BBP İlçe Başkanı Halil Güzel, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan, DSP Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen, Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık, Belek Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun, Boğazkent Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Alp, Eski Başhekim Necati Kahya, Antalya Eski Baro başkanı Cengizhan Gököz, İşadamı Muhammed Konur ve az sayıda davetli katıldı.

Demirkan; ''Tüm Seriklilerin Takımına Sahip Çıkması Gerekirdi''

Gecede Tertip Komitesi adına konuşan Rasim Demirkan şunları söyledi; ''Burada toplanmamızın amacı kesinlikle katılımcılardan para toplamak değildi. Burada toplanmamızın en büyük amacı takımımıza moral desteği vermekti. Ligde kalan 8 haftalık süreçte tüm maçları kazanarak şampiyon olabilecek bir kadromuz var. Bunu başaramazsak bile play off mücadelesi yapma şansımız çok yüksek. Play offta rakiplerini yenerek 2. Lige çıkabilecek güçteyiz. Tüm Seriklilerin takımına sahip çıkması gerekirdi. Maalesef salona baktığımızda geceye katılım çok az olmuştur.''

Serik Belediyespor'un 3. Lige çıkmasında verdiği destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a Kulüp Başkanı Ali Aksu ve eski başkan Rakip Utan tarafından teşekkür plaketi verildi. Gecede Nazlıcan Koçak'da sahne alarak sevilen türküleri seslendirdi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi