Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan adayı Enver Aputkan Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Serik Belediye Başkan adaylığı açıklandıktan buyana geçen 1,5 aylık süre boyunca gece gündüz Serikli hemşerilerinin ayağına giderek onları ziyaret eden, yapacaklarını anlatan ve Serik'te yaşayan herkesle dertleşen Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan adayı Enver Aputkan son bir haftada da Serik'te hemşerileri ile cenazelerde acılarını paylaştı, düğünlerde mutluluklarını paylaştı. Aputkan her akşam yaptığı ev ziyaretleri ile ailelerle ulaşırken, mahalle ziyaretleri ile de o mahallede yaşayanların sorunlarını dinliyor taleplerini alıyor.

Yapılan program çerçevesinde Cumhur İttifakı Serik Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte geçtiğimiz hafta sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında Serikli hanımların günlerini kutlayan Enver Aputkan ertesi gün ise 9 Mart Atatürk'ün Serik'e gelişinin yıl dönümünde kutlamalara katılarak coşkuyu Serikli vatandaşlarla birlikte yaşadı.

Aputkan Isparta ve Burdur'da Okuyan Serikli Öğrencileri Unutmadı

Geçtiğimiz hafta sonunda Milletvekilleri ile birlikte Serik genelinde ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan adayı Enver Aputkan çok yoğun bir seçim programı arasında Isparta ve Burdur'da kendisini bekleyen Serikli üniversite öğrencilerini de kırmayarak onları ziyaret etti. Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ile birlikte öğrencileri ziyaret eden Aputkan onların sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı. Serik ile ilgili yapacaklarını öğrencilere anlatan Enver Aputkan öğrencilerin önerileri ve isteklerini de dikkatle dinledi.

Ak Parti İl Başkanı Taş Serik'te

Hafta başında Serik'te sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Serik Belediye Başkan adayı Enver Aputkan akşamları da yeni seçim ofisinde vatandaşlarla buluşmaya devam etti. Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte Pazartesi günü Serik'te çeşitli ziyaretler yapan Aputkan daha sonra; İl Başkanı Taş, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti önceki dönem ilçe başkanları ve yöneticileri ile ilçe teşkilatı binasında bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Aputakan'ın Çalışmalarına Destek

Serik Belediyespor yönetimi tarafından bir otelde düzenlenen, Serik Belediyespor Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi'ne Cumhur İttifakı Serik Belediye Meclis Üyesi adayları ve Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ile birlikte iştirak eden Enver Aputkan Salı günü ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Boğazkent Mahallesinde sahil bölgemizdeki turizm işletmecileri ile bir toplantıya katıldı. Daha sonra Bakan Çavuşoğlu ile birlikte Belek Turizm Bölgesindeki esnafları ziyaret eden Aputkan Kadriye Mahallesi'nde de Kadriyeli vatandaşlarla birlikte yapılan toplantıya iştirak etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi