Burhanettin Kaya Ortaokulu 13.TÜBİTAK Ortaokullar Arası Proje Yarışmasında Konya Bölge Sergisine davet edildi.

Burhanettin Kaya Ortaokulu TÜBİTAK 13. Ortaokullar Arası Proje Yarışmasında Tarih alanında yapmış olduğu , 'Yalan Yazan Medya Utansın' İsimli projesi ile 25-28 Mart tarihleri arasında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Konya Bölge sergisine davet edildi.

Burhanettin Kaya Ortaokulu, Antalya, Konya, Burdur, Isparta, Afyon ve Karaman illerinin bağlı olduğu yarışmada Konya Bölge Sergisine davet edilen 8 tarih projesinden biri oldu.

Okul Müdürü Alpay Gürler yapmış olduğu açıklamada; Geçen yıl tarih alanında 'Diriliş Girit' ile elde ettiğimiz Tarih Alanı Konya Bölge İkinciliğinin ardından bu yıl yine Tarih alanında 'Yalan Yazan Medya Utansın' projesi ile 25-28 Mart'ta Konya'da gerçekleşecek olan Bölge Sergisine davet edildik. Proje ile ilgili tüm çalışmalarımızı tamamlayarak ilimizi ve ilçemizi bu ulusal yarışma da en iyi şekilde temsil ederek Nisan ayında yapılacak olan Türkiye finallerine katılmayı hedeflemekteyiz. Bu vesile ile projeye danışmanlık yapan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Süleyman Yılmaz'a, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Mehmet Vural'a, proje sahibi öğrencilerimiz Salim Çalışkan ve Mustafa Can Çalışkan'a okulumuz adına teşekkür eder Konya Bölge Sergisinde başarılar dilerim.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi