Millet İttifakı İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde mevlit okuttu.

İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek'in tüm şehitler için okuttuğu mevlidi şerif programı Çınaraltı Meydanından bulunan Yusuf Mecek'in seçim ofisinin önünde yapıldı. Oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı programda Kuranı Kerimler okundu, mevlidi şerifler okundu. İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek, İyi Parti İlçe Başkanı Kadri Bodur ve CHP İlçe Başkanı Yusuf Etli tek tek davetlileri karşıladılar. Mevlidin bitimi ile birlikte duaya geçildi. Dua sonrasında ise yemekler dağıtılmaya başlandı.

Kendi eliyle yemek dağıtımı yapan İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek; ''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde tüm şehitlerimizi mevlidi şerif okutarak dualar ederek anmak istedik. Bugün Çınaraltı Meydan'ında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale'de destan yazan şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş gazilerimiz ve bu vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden veren tüm şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerif'e katılarak dualarımızı paylaşan tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. İnşallah bundan sonra da Çanakkale'de Destan yazdığımız 18 Mart Zaferimizi her yıl aynı bugünkü gibi geleneksel hale getirerek hep birlikte anacağız. Ben tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mevlit programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.'' dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi