Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son bir hafta içeresinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti ve MHP İl başkanları Cumhur İttifakı Serik Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan'ın seçim çalışmalarına destek için Serik'i ziyaret ettiler.

APUTKAN: ''BİZLER SADECE ORTAK PAYDAMIZ SERİK İÇİN, ANTALYA İÇİN VE MEMLEKET İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ.''

Bakanların seçim çalışmaları kapsamında kendisine destek için ilçeye gelmelerinden dolayı Serikliler adına teşekkür eden Aputkan; ''Tevazu, samimiyet ve gayret ile geliyoruz. Bizler sadece ortak paydamız Serik için, Antalya için ve memleket için uğraş veriyoruz. Hizmet aşkı ile milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz.

Bizim ilçemiz ile ilgili bir iddiamız var. Eğer hemşerilerimizin takdiri 31 Mart'ta bizden yana olursa, gece gündüz çalışıp tüm sorunları çözerek, Serik'i vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir ilçe haline getireceğiz.''

''BUGÜNE KADAR İLÇEMİZE HİZMET ETMİŞ HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM''

''Bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş taş üstüne taş koymuş tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ama yine hepimizin bildiği gibi ilçemizin eksikleri ihtiyaçları var. İnşallah ilçemizin bu eksikliklerini tamamlamak ihtiyaçlarını karşılamak ben ve arkadaşlarıma nasip olacak. Biz 'Gönül Belediyeciliği' ile hizmet etmeye geliyoruz. Sadece hizmet etmek değil; hizmet ederken gönüllere girmeye, gönüllere dokunmaya da geliyoruz. Çünkü insanlarımızı tanıyoruz onları biliyoruz onları seviyoruz'' ifadelerini kullandı.

ERSOY: ''SİZLERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ''

Geçtiğimiz hafta ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy beraberindekilerle birlikte Cumhur İttifakı Serik Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan'ı ziyaret ederek kendisine desteklerini iletti.

Bakan Ersoy Enver Aputkan'ın seçim ofisini ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 31 Mart'ta seçimleri kazanmamız gerekiyor. Bizler Ankara'da sizlere ve Enver başkanımıza her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.' dedi.

Bakan Ersoy, Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret ederek, vatandaşlara hitap etti. Ersoy: ''Serik'te büyük bir heyecanla ve büyük bir kalabalıkla karşılaştık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Antalyalı olduğumu, hemşehriniz olduğumu burada daha fazla hissettim. İçinizden biri olarak Kültür ve Turizm Bakanı olarak atandık. Antalya'nın en önemli iki şeyi var. Birisi tarım, birisi turizmdir. Üzerimdeki yükün, sorumluğun farkındayım. 31 Mart'ta Alanya'dan Kaş'a kadar tüm ilçelerimizde Cumhur İttifakı olarak başarılı olmamız gerekiyor. Turizmin ve tarımın göz bebeği Serik için çok çalışmalıyız.'' Dedi.

TÜREL'DEN SERİK'E MÜJDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Serik'e bu dönem önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek raylı sistem müjdesi verdi. Serik'in dünya liderlerini ağırlayan bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Türel, ''Serik tarihinde ilk kez köprülü kavşaklarla tanıştı. Şimdi de tramvayla ulaşım ağımızı en üst seviyeye taşıyacağız'' dedi.

''BİZ OLUNCA SERİK KAZANIYOR''

Türel, Serik'e bu dönemde çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, ''Dünya liderlerini Serik'imize getirdik. G20'yi Serik'te gerçekleştirdik. Yapacak çok işimiz var. Serik'e içinde büyük bir konferans salonu, sinema salonlarının da olduğu, kültür merkezi  yapıyoruz. Biz, bir işe başladık mı çok hızlı bitiriyoruz. Ama bizim olmadığımız dönemlerde bizim başladığımız projeler çürümeye terk ediliyor. Biz kazandığımızda da Serik kazanıyor'' dedi.

SOYLU: ''EMRİNİZDEYİM''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Serik'i ziyarete ederek Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Enver Aputkan'ın İşler Caddesi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı. Seriklilerden Enver Aputkan için destek isteyen Bakan Soylu; ''Eğer siyasal istikrarı kaybedersek, terörle mücadelede ve diğer suçlarda Türkiye kaseti tekrar başa sarmak zorunda kalır. Geleceğimiz için Türkiye'de istikrarı kaybetmek istemiyoruz. Bunun içinde Cumhur İttifakını kurduk.'' Türkiye'yi içeriden ve dışarıdan sıkıştırmak isteyenlere işaret eden Soylu, şöyle konuştu: ''Antalya'da da PKK lehine eylemler düzenleyenler malum kesim tarafından belediye meclis üyesi olarak yazıldı ve Antalya PKK'ya bulaştırılmak istendi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, kaseti tekrar başa sarmak istemiyoruz. Saygı duyulan, güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.''

SOYLU, ''HERKES KONUŞUR BU GÜZEL ADAM İŞ YAPAR''

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan için, 'Herkes konuşur bu güzel adam iş yapar' diyen Bakan Soylu; ''sizlerden 31 Mart pazar günü bu tertemiz, dürüst, namuslu ve namuslu insana güçlü bir destek vermenizi bekliyorum. Ben sizin ve Enver Başkanın emrindeyim.'' Dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi