AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihan Camcı, Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi tarafından düzenlenen 'Son On Yılın En İyileri' yarışmasında 'Aylaklık, Yolda Oluş ve Yaşlılık' makalesiyle mansiyon ödülü kazandı.

Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi tarafından düzenlenen 'Son On Yılın En İyileri' yarışmasında 'Aylaklık, Yolda Oluş ve Yaşlılık' yarışmasının sonuçları açıklandı. Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi'nde 2008-2018 yılları arasında yayınlanmış yaklaşık 500 makale, 'makalenin konusunun ve yazarının iddiasının özgünlüğü; ele aldığı problemin ifade ediliş, işleniş ve çözümleniş başarısı; akıl yürütme, kavramların içeriklendirilişi ve temellendirmedeki beceri; birincil ve ikincil kaynakların yeterliliği ve kullanım verimliliği; akademik dünyaya ve topluma katkısı' ölçütlerinde değerlendirildi.

Uluslararası Hakemli dergi olan Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi'nde dergi editörlerinin belirlediği jürinin seçimi ile Doç. Dr. Cihan Camcı'nın makalesi son 10 yılda yayınlanmış makaleler arasında mansiyon ödülüne layık görüldü. DHA

Editör: Haber Merkezi