Serik Kazım Karabekir Anaokulu Pofuduk Tavşanlar Sınıfı Gedik İlkokulunu ziyaret ettiler.

Serik Kazım Karabekir Anaokulu Pofuduk Tavşanlar sabah grubu öğrencileri Sınıf Öğretmeni             Evrim Öksüz rehberliğinde Gedik İlkokulunu ziyaret ettiler.

Ziyaretin amacının; minik öğrencilerin ilkokulu tanıma, 1. Sınıfa hazır olma sürecinde ortamı yaşayarak deneyim kazanma ve anasınıfı düzeni ile ilkokul düzeni arasındaki olan farkları karşılaştırarak gözlem yapabilmeleri olduğu belirtildi. Kazım Karabekir Anaokulu yapılan ziyaret ile ilgili olarak şu bilgileri verdiler; ''Öğrencilerin teneffüste nasıl oyunlar oynadıklarını görme, Okul kantininden harçlıklarıyla kurallara uygun şekilde yiyecek alma davranışlarını sürecin içinde uygulayarak yaşamış ve ilkokul hakkında düşüncelerinde bir fikir oluşmuştur.

Öğretmen Evrim Öksüz ise, bir sonraki dönemde ilkokula başlayacak öğrenciler için düzenlenecek olan bu gezilerin ilkokula alışmasında ve ilkokulla ilgili bir fikirlerinin oluşabilmesi için faydalı ve yararlı olduğunu belirtti. Öğretmen ve öğrenciler ilgi alakasıyla kendilerini mutlu eden Gedik İlkokulu Müdürü  Feza Yağcı'ya  teşekkür ettiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi