Cumhur İttifakı Ak Partili Meclis Üyesi Kemal Yıldırım ile Cumhur İttifakı MHP'li Meclis Üyesi Ziya Yıldırım, Serik Belediye Başkan Yardımcılığı'na atandılar.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra yeni oluşan Serik Belediye Meclisi'nin iki üyesi Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından Serik Belediyesi Başkan Yardımcılıklarına atandılar. Cumhur İttifakı Ak Partili Meclis Üyesi Kemal Yıldırım ile Cumhur İttifakı MHP'li Meclis Üyesi Ziya Yıldırım, Serik Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanarak göreve başladılar.

Yeni Başkan Yardımcılarından Kemal Yıldırım'a; İnsan Kaynakları, Eğitim, Yazı işleri, Mali Hizmetler, Destek Hizmetleri, Emlak ve Zabıta Müdürlükleri bağlandı. Ziya Yıldırım ise İmar ve Şehircilik, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Muhtarlık İşleri, Veterinerlik İşleri Müdürlükleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Serik Belediyesi Başkan Yardımcılıklarına getirilen Kemal Yıldırım ve Ziya Yıldırım Serik eğitim camiasının ve Serik kamuoyunun çok yakından tanıdığı iki eğitimci isim. Meslek hayatları boyunca hem öğretmenlik hem de idarecilik yapan Kemal ve Ziya Yıldırım bundan böyle de Serik Belediyesi'nin yönetiminde ve Serik halkının hizmetinde olacaklar.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi