Serik Belediye Spor Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan, Serik Belediye Spor Kulübü Basın Sözcüsü Gazeteci Namık Kemal Kılınç; ''Serikspor Seriklilerindir kimse satın alamaz'' dedi.

Son günlerde özellikle yerel seçimler öncesinde ve sonrasında sosyal medya hesaplarında Serik Belediye Sporun Antalyaspor'a satılacağı yönünde iddialar ile ilgili olarak Serik Belediye Spor Kulübü Basın Sözcüsü Namık Kemal Kılınç, Serik Belediyespor Yönetim Kurulu adına iddialara cevap verdi.

Kılınç konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; ''Uzun yıllardan sonra Serik Belediye Spor Kulübü bin bir zorluklarla ve başarılı çalışmalarla 3. Lige çıkmış ve 3. Ligde mücadele etme hakkı kazanmıştır. Serik Belediyespor kulübü ilk yılında büyük başarı göstererek, 2. Lige yükselme maçları olan play off mücadelesi yapmaya da en yakın takımlardan birisidir. 2019-2020 sezonundan itibaren U21 takımları Türkiye genelinde liglerden çekilecek ve U21 ligi olmayacak. Bundan 4 ay kadar önce Antalyaspor,  Serik Belediye Spor Kulübünü almak için yönetimimize girişimde bulunmuştur. Ancak Yönetim Kurulu Üyeleri ve dönemin Belediye Başkanı Ramazan Çalık, kesinlikle kulübün satılmasına veya kiralanmasına karşı çıkmıştır. Antalyaspor ilimizin takımıdır. Kendileri kardeş takımımızdır. Bizlere başta futbolcu takviyesi olmak üzere her konuda destek vermektedir. Hal böyle iken baktığımızda sosyal medyada bilgi kirliliği ve insanları yanıltıcı bilgiler paylaşılmakta ve sanki Serik Belediyespor hemen satılıyormuş gibi bir algı yaratılmaktadır. Yeni seçilen Belediye Başkanımız Enver Aputkan, şu anda Serik Belediyespora sahip çıkmaktadır. Destek vermektedir. Serik Belediyespora gelir getirici yeni projeler yapacaktır. Serik Belediyespor Serik ilçesinin bir futbol kulübüdür, sembolüdür. Kimsenin takımı satmak gibi bir düşüncesi bulunmamaktadır. Tüm Serik halkı ve spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi