TFF 2'nci Lig'e yükselme play off yarı final müsabakası ilk maçını kazanan Serik Belediyespor yarın rakibi Karacabey'i geçerek finale yükselmek istiyor.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta, TFF 2'nci Lig'e yükselme play off yarı final maçında geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında ağırladığı Karacabey Belediyespor'u 1-0 yenerek avantaj yakalayan Serik Belediyespor bir hata yapmadan yarın oynayacağı ikinci maçı da geçerek finale çıkmak amacında.

Çarşamba günü Bursa Karacabey'de Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak olan müsabakayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Can Cengiz yönetecek. Cengiz'in yardımcılıklarını ise Mücahit Değermenci  ve Samet Özkul yapacaklar. Müsabakanın 4. Hakemliğini ise Ömer Şivka yaparken, maçın gözlemcisi Ömer Murat Ülger olacak. Karacabey Belediyespor -Serik Belediyespor müsabakasının temsilcileri ise Mustafa Yılmaz ve Necmettin Akça.

Karacabey Belediyespor -Serik Belediyespor müsabakasında her türlü beraberlik Serik'e yarayacak. Serik'in alacağı gollü ve tek farklı mağlubiyetler de Serik'i finale çıkaracak. Müsabaka Karacabey Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile biterse maç uzatmalara gidecek. Karacabey Belediyespor ise Serik'i ancak 2 farklı sonuçlarla yenerse finale çıkabilecek.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta özellikle ikinci yarıda iyi bir performans yakalayan Karacabey Belediyespor ligi 58 puanla ve 3. Sırada bitirmeyi başarmıştı. Karacabey ligi kendisinin üstünde bitiren Kocaelispor ile aynı puanı toplamasına karşın averajla 3. olmuştu. Serik Belediyespor ise 52 puanla 4. bitirdiği ligin play off yarı finalinde Karacabey ile rakip oldu.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi