Serik Belediyespor 2. Lig'e yükselme yarı final ikinci karşılaşmasında Karacabey Belediyespor'u 4-2 mağlup ederek finale çıktı.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta başarılı bir performans sergileyerek, normal sezonu 4'üncü sırada tamamlayan Serik Belediyespor, 2. Lig'e yükselme yolunda play-off oynamaya hak kazandı. Yarı final müsabakalarında Karacabey Belediyespor ile eşleşen Serik Belediyespor, kendi sahasında oynadığı yarı finalin ilk ayağında  1-0 mağlup ettiği rakibini deplasmanda ikici maçta da 4-2'lik skorla geçerek finale yükseldi. Çarşamba günü oynanan maçta Serik Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri Burçin, Erdi, Ahmet Teker ve Alican Tez kaydetti.

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu ve yönetim kurulu üyeleriyle taraftarlar karşılaşmanın ardından futbolcularla birlikte galibiyet sevinci yaşadı. Futbolcular ve teknik heyet soyunma odasında da "Şampiyon Serik", "Finallerin takımı Serik" ve "Bu takım 2. Lig'e çıkacak" sloganları attı.

Rakip Yeni Çorumspor

Serik Belediyespor finalde Yeni Çorumspor ile eşleşti. Final müsabakaları 22, 23 ve 24 Haziran tarihlerinde federasyon tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada oynanacak. Bu sezon çıktığı TFF 3. Lig'de başarılı bir performans ortaya koyan Serik Belediyespor, finalde Yeni Çorumspor'u da eleyip, önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele ederek bir ilki başarmayı hedefliyor.

Haber: osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi