Gedik Ortaokulu 7/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ayfer Vural eşliğinde bez çanta kullanımına yönelik çevre bilinci oluşturuyor.

Öğrenciler bez çantalar üzerine İngilizce olarak çevre bilincine vurgu yapan slogan cümleler yazarak, desen ve çizimlerle destekledikleri çalışmalar sonrasında birbirinden güzel bez çantalar ortaya çıktı. Öğrenciler hazırladıkları bez çantaları hafta içerisinde Gedik Ortaokulu'nda düzenlenen ürün sergisinde satışa sundular. Proje İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Şube Müdürü Yüksel Hakalmaz ve okul müdürlerinden de destek gördü. Çantaların satışından elde edilen gelir bir köy okuluna bağışlanacak.

Öğrencilerin ortaya koyduğu anlamlı çalışma hakkında bilgi veren okul İngilizce öğretmeni Ayfer Vural; 'Kardeşim Sen Ol' projesi kapsamında çevre bilinci oluşturmak, bez çanta kullanımına destek vermek istedik. Bunun için öğrencilerimizin İngilizce dersinde öğrendikleri konuları farkındalık oluşturarak pekiştirmeyi amaçladık. Projenin gerçekleştirilmesi sürecinde bizlere destek olan öğrencilerime ve Okul Müdürümüz Özal Ala'ya teşekkür ediyorum.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi