Serik Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, 'İyilik Hareketi: Ramazanda Paylaşalım, Sevaplarda Yarışalım' etkinliği başlattılar.

Serik Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri güzel ve anlamlı etkinliğe imza attılar. Serik Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte "İyilik Hareketi: Ramazan'da Paylaşalım, Sevaplarda Yarışalım" etkinliği doğrultusunda tüm sınıflarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ramazan kumanyaları oluşturdular. Etkinliğe geniş bir katılım sağlayarak paylaşma ve yardımlaşma bilincinin yaygınlaşması için örnek bir çalışmaya imza attılar.

Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Serik Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmet Karakaya şunları söyledi; ''İyilik Hareketi: 'Ramazan'da Paylaşalım, Sevaplarda Yarışalım' etkinliğimizde Ramazan-ı Şerif ayının ruhuna ulaşılması, iyilik ve güzelliğin paylaşılması ve yardımlaşmanın yaygınlaşması amacıyla Her sınıfın bu güzellikleri paylaşabileceği bir ailesi olması için okul öğrenci meclisimizde her sınıf bir koli hazırlasın kararı aldık. Ama çok şükür ki her sınıfımız bir koli değil en az beş koli hazırladığına şahit olduk. Öğrenci ve velilerimizin etkinliğimize olan yoğun desteği bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz kolileri sınıf öğretmenleri eşliğinde kendi elleriyle hazırladılar. Bu hazırlık esnasındaki onların heyecanı, gayreti ve samimiyeti görülmeye değerdi. Bu anlamda 'İyilik hareketi; Ramazanda paylaşalım, sevaplarda yarışalım' etkinliğimize katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi