Kadriye İlkokulu'nda öğretmenlerin rehberliğine öğrenciler tarafında hayata geçirilen projelerin amacına ulaştığı belirtildi.

Kadriye İlkokulu'nda atıkları değerlendirmek, geri dönüştürmek ve çevre bilincini geliştirmek için  'Atıktım'... Oldum' projesi bu yılbaşında hayata geçirilmişti. Kadriye İlkokulu öğretmenlerinden Serap Ünver, Gülşah Kubatlar, Rabia Kılınç tarafından Ocak ayından beri devam eden proje sayesinde başka okullardan dostluklar kazanıldığı, çocukların el becerileri ve çevre bilinçlerinin geliştiği bildirildi.

Kadriye İlkokulu'ndaki bir diğer e-Twinning Projesinin de 'Adım At Sağlığına Sağlık Kat' olduğu belirtildi.  Proje ile ilgili olarak bilgi veren okul yetkilileri; ''Okulumuz öğretmenlerinden Rabia Kılınç ve öğrencilerinin yürüttüğü bu proje sağlıklı yaşamı hedef almaktadır. Proje kapsamında sıcak süt içme, yoğurt mayalama, fiziksel egzersiz yapma, meyve suyu hazırlama, geleneksel çocuk oyunları gibi birçok etkinlik yapıldı.'' Dediler.

Projeleri yürüten Kadriye İlkokulu öğretmenleri; ''Başta okul müdürümüz Mehmet Kocabıyık olmak üzere öğretmen arkadaşlara ve velilerimize destekleri için teşekkür ederiz.'' Dediler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi