Belediye Başkanı Enver Aputkan Serik işitme Engelliler Derneği üyelerinin taleplerini 'aynı dili konuşarak' yerine getirdi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan 2019 yılı içerisinde kurulan Serik işitme Engelliler Derneği üyeleri ile geçtiğimiz günlerde Belediye iş Hanı önü Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde iftar sonrasında Serik Belediyesi tarafından ışıklarla süslenen meydanda vatandaşlara çay ve tatlı ikram ediliyor.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da vatandaşlarla bir aya geldiği Cumhuriyet Meydanında, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ile birlikte yeni kurulan Serik işitme Engelliler Derneği üyeleri ile sohbet etti.  Aputkan, daha önce birkaç kelimesini öğrendiği işaret dili ile anlaşmaya çalıştığı üyelerin talepleri ile ilgili de 'Aynı dili konuşuyoruz' diyerek dernek üyelerine yardımcı olduklarını belirtti. Aputkan Serik işitme Engelliler Derneği'ne Zabıta Binasında bir yer verildiğini belirterek yer ile ilgili düzenleme taleplerinin yerine getirilmekte olduğunu ve işitme engelli vatandaşlar için bundan sonra da ne yapılması gerekiyorsa yerine getireceğini belirtti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi