İYAK ve İHH Antalya Arama Kurtarma Birimi tarafında Belek'te düzenlenen iftarda arama kurtarma ekipler buluştular.

İnsani Yardım Arama Kurtarma (İYAK) Başkanı ve İHH Antalya Arama Kurtarma Birimi tarafından koordine edilen iftar programı Belek Mahallesinde bulunan İYAK tesislerinde yapıldı. Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarının arama kurtarma ekiplerinin katıldığı iftarda 60 kişi bir araya geldi.

İnsani Yardım Arama Kurtarma (İYAK) Başkanı ve İHH Antalya Arama Kurtarma Birimi temsilcisi Ali Uygur düzenledikleri iftar ile ilgili olarak şunları söyledi; ''Antalya genelinde kurulu bulunan arama kurtarma kipleri ile iftarımızda bir araya gelmek düşüncesiyle böyle bir organizasyon yaptık. Bizlerin davetini kırmayarak iftarımıza icabet eden tüm dostlarımıza ve görevlilerimize teşekkür ederiz. Arama Kurtarma birimleri olarak bizler zaten uzun yıllardır birçok olayda hep birlikte mücadele ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Bundan sonra da bu işbirliği ve arkadaşlıklarımızı daha sıkı bir şekilde sürdürmek amacındayız. Ben bir kez daha tüm katılımcılarımıza ve iftarımıza emek ve destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.''

Düzenlenen iftara Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü, AFAD, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,  AKUT Arama Kurtarma, GEA Arama Kurtarma, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Doğal Afetlere Müdahale Timi (DAMT), İHH Arama Kurtarma ve İYAK ekipleri katıldılar.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi