Kadriye İlkokulu TÜRÇEV Eko-Okul Programı 'Çöp Atık, Geri Dönüşüm Projesi' temalı çalışmasını tamamlayarak yeşil bayrak ödülünü aldı ve Serik'te bir ilki gerçekleştirdi.

2017-2018 eğitim öğretim yılında başlayan ve tamamlanan TÜRÇEV Eko-Okul Programı 'Çöp Atık, Geri Dönüşüm Projesi' temalı çalışması ile yeşil bayrak ödülünü aldı. TÜRÇEV Eko-Okul Programı ödül töreni geçtiğimiz günlerde Ankara Cernmodern Sanat Merkezi'nde yapıldı. Ödül törenine Kadriye İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Kocabıyık, Eko-Okul Okul Koordinatör Öğretmeni Ecehan Hekimoğlu Serim, Banu Çeliktuğ diğer ekip öğretmenleri; Gülşah Kubatlar, Müge Tulunay, Hatice Kocabıyık, Rabia Kılınç katıldılar. Ödül töreninde büyük bir mutluluk yaşayan Kadriye İlkokulu ekibi yeşil bayrak ödülünü alarak Serik'e döndüler.

İki yıldır büyük bir emek ve gayret ile yapılan başarılı çalışmanın sonucunda Serik'te bir ilki başardıklarını belirten Kadriye İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Kocabıyık şunları ifade etti; ''Sürdürülebilir çevre bilinci sağlamak, çevre ile ilgili çalışmalardan farkındalık yaratmak Eko-Okul programının amaçlarındandır. Bizler de Kadriye İlkokulu ailesi olarak iki senedir çok gayret ettik. Bütün okul çalışanları; idarecisinden, öğretmenine, öğrencisinden velisine ve personellerine kadar çok çalıştık. Bu çalışma ve gayretlerin sonunda da Ankara'da TÜRÇEV Eko-Okul Programı çöp atık, geri dönüşüm temalı çalışmamız ile uluslararası kalitede bir ödülü aldık bunun için gerçekten çok mutlu ve gururluyuz. 'Kadriye'yle el ele, yeşil, temiz çevreye' sloganıyla bu sürecin başında yola çıkarak okulda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyor ve Kadriye İlkokulu ailesi olarak başarılarımızın devamını diliyorum.''

TÜRÇEV Eko-Okul Programı yeşil bayrak ödülü ile Serik'e dönen Kadriye İlkokulu ekibi, Kaymakam Haluk Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdür İkram Ekiz'i de ziyaret ederek elde edilen başarı ile ilgili bilgi verdiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi