AK Parti Serik İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramın ikinci günü saat 15. 00'da Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Serik İlçe Teşkilatı parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Hasan Kozan, MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ve yöneticiler, ST temsilcileri, muhtarlar, Ak Parti Serik İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Düzenlenen programda AK Parti Serik İlçe Teşkilatı üyeleri misafirleri kapıda karşıladılar ve tek tek tokalaşıp bayramlaştılar. Bayramlaşma programının ev sahipliğini yapan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan şunları söyledi; ''Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarıldığı, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, aile ve toplum olarak millet olmanın hazzını yaşadığımız, yaşatma sorumluluğunda olduğumuz özel ve anlamlı günlerdir.  Bu günler bizlere birlik ve beraberliğimizin ne kadar anlamlı ve güzle olduğunu bir kez daha hatırlatır. Bayramın ilçemize, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, Türk ve İslâm âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hep birlikte nice güzel bayramlara ulaşmayı temenni ederek, Mübarek Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum. Bu güzel bayramda da bizleri yalnız bırakmayan; Milletvekillerimiz Kemal Çelik ve İbrahim Aydın, Belediye Başkanımız Enver Aputkan, Teşkilatımız, Meclis üyelerimiz, STK Başkanlarımız, Muhtarlarımız ve hemşerilerimizle ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum.''

Programda Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan vatandaşların bayramlarını kutladılar.

 

 

Editör: Haber Merkezi