BU yıl Antalya'da ikincisi düzenlenen Antalya Akra Caz Festivali, 19 Haziran gecesi Monica Molina konseriyle başlıyor.

Caz müziğin dünyaca ünlü isimleri, Antalya Akra Caz Festivali'nde sanatseverle buluşuyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen festival, modern ve klasik cazın yanı sıra, caz müziği funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir yelpazeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2. Antalya Akra Caz Festivali, 19-29 Haziran tarihleri arasında Akdeniz'in ve Bey Dağları'nın eşsiz manzarası eşliğinde Akra Hotels'in bahçesinde gerçekleşecek.

Festivalin açılış gecesi, geleneksel İspanyol ve Latin müziği temalarını kendine özgü yorumuyla birleştiren İspanyol sanatçı Monica Molina konseri ile olacak. 'Tu Despedida', 'Vuela', 'De Cal y Arena', 'A Vida', 'Mar Blanca' ve 'Autorretrato' albümleriyle aşk rüzgârları estiren Monica Molina, sevilen parçalarını festivalin açılış gecesinde hayranları için seslendirecek. Son albümü 'Autorretrato'nun albüm kapak çekimlerini İstanbul'da gerçekleştiren ve Türkiye'yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Molina, 19 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00'de Akra Hotels'de dinleyici ile buluşacak. Konser öncesi Antalya'da yaşayan ve müzik kariyerlerinde önceliği caz müziğine vermiş olan müzisyenlerden oluşan Akra Jazz Band'e güçlü sesi ve etkileyici performansıyla Barbaros ve saksafonda müzik kariyerlerinde sayısız başarıya imza atmış olan Şallıel Kardeşler eşlik edecek.

Festivalin biletleri yurt içinde ve yurtdışında Biletix'ten satışa sunuldu. Festivalin tek konser biletleri 120 TL'den, tüm konserleri kapsayan kombine biletleri ise 500 TL'den alınabilir. DHA

 

Editör: Haber Merkezi