AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hukuk Fakültesi mezunu 200 öğrenci diplomalarını aldı.

 AÜ Atatürk Konferans Salonu'nda yapılan törende, 2015-2016 öğretim yılında Hukuk Fakültesi'nden mezun olan 200 öğrenci, hocalarının elinden diplomalarını aldı. Törende konuşan Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, "Fakültemizin her biri birer parlayan yıldız olan 200 arkadaşımız 4 yıllık eğitim-öğretim dönemini tamamlayarak diploma almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen başta ailelerine, sonra öğretim üyelerine teşekkür ediyorum. Mutlu ve başarılı olmalarını temenni ediyorum" diye konuştu.

 AÜ Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ise "Bugün mezun olan 200 arkadaşıma ülkemizin çok ihtiyacı olduğunu belirtir, mensubu olacakları yargı mekanizması içinde 'adalet mülkün temelidir' şiarı ile hareket etmelerini, her zaman Akdeniz Üniversitesi'ni başarılı bir şekilde temsil edip bir mensubiyet şuuru ile hayatlarına devam etmelerini ve sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat sürmelerini temenni ederim" diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Hukuk Fakültesi dönem birincisi Mehpare Tanıl, ikinci Tuğba Pehlivan ve üçüncü Cemile Yeri, başarı belge ve plaketlerini aldı. Ayrıca törene katkıda bulunan Avukat Mesut Özderin ve Tims Production sahibi yapımcı Timur Savcı'ya, Vekil Rektör Ünal ve Dekan Altunkaya tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Editör: Haber Merkezi