Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi muhteşem bir geceyle 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 7.Dönem öğrencilerinin mezuniyet törenini yaptı.

Mezuniyet törenine Serik Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Yıldırım, Bünyamin Okudan, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen, Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, okul müdürleri, idareciler, davetliler, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezun öğrenciler meşalelerle yürüyüp yerlerini aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından mezuniyet töreni başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil Topçuoğlu; ''2012'de eğitim-öğretime merhaba diyen Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi bu yıl 7. mezunlarını veriyor. Ülkemize pırlanta gibi gençler kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Biz Akdeniz Yükseliş ailesi olarak Torosların eteklerindeki gençlerin memleket yönetiminde söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Yönetim kurulumuza, öğretmenlerimize, yardımcı hizmetlerde çalışan arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum.'' dedi

Daha sonar mezun öğrenciler, lise son sınıfa geçen öğrencilere bayrak flama devir teslim ettiler. On iki yılını Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumlarında geçiren Yükseliş çocuklarına hediyeleri verildi.Derece yapan öğrenciler değerli aileleriyle on iki yıllık başarılarını paylaştı. Ödül töreninde bu öğrencilere Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık ve Bekir Kumbul hediyelerini verdi. Okul birincisi Zeynep Sude Oğan okul kütüğüne ismini çaktı.

Dönem boyunca yoğun sınav temposunda olan öğrencilerin okul hallerini yansıtan video klip renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin sınıf öğretmenlerinin elinden temsili diplomalarını almaları veli ve öğretmenlere duygusal anlar yaşattı. Gecenin en beklenen anı olan kep atma törenine gelindiğinde tüm Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları idareci ve öğretmenleri sahneye davet edildi. Mezun öğrenciler büyük coşkuyla keplerini havaya fırlattıktan sonra gece konserle sona erdi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi