Yükseliş Okul Öncesi yetkilileri, 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren anasınıfı eğitiminde okul öncesi öğretmenlerinin yanına birer tane de İngilizce öğretmeni görevlendireceklerini bilirdiler.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, okul öncesi eğitiminde yine bir ilki gerçekleştireceklerini açıkladılar. Konu ile ilgili olarak bilgi veren yetkililer şunları söylediler; ''Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak her alanda yeni yüzyılın insanını yetiştirmek amacındayız. Kurum olarak eğitimin her evresinde fark yaratacak yeniliklere her zaman imza attık. Bilindiği üzere okul öncesi eğitim, öğrencilerin geleceğinin şekillenmesindeki en önemli dönemlerden biridir. Öğrenciler bu dönemde aile dışındaki ilk eğitimlerini alarak ilkokul ve ortaokula devam edecektir. Bu dönemde nitelikli eğitim alan her çocuk ileriki dönemde daha başarılı, daha özgüvenli olacaktır. Bizler de 2019-2020 eğitim – öğretim yılından itibaren anasınıfı eğitiminde okul öncesi öğretmenlerinin yanına birer tane de İngilizce öğretmeni görevlendiriyoruz. Aynı ders saatinde sınıflarımızda dersi hem Türkçe hem de İngilizce işleyeceğiz. Böylece öğrencilerimiz, her iki dili rahatlıkla kullanabilme becerisine ulaşacaktır. Bizler, öğrencilerimizin çok yönlü gelişebilmesi için İngilizce eğitimin yanında onlara satranç, müzik, resim, beden eğitimi ve halk oyunları gibi dersleri de vermekteyiz.

Okul olarak öğrencilerimize tam gün eğitim veriyoruz. Onlara sağlıklı ve nezih bir ortamda farkındalık kazandırıyoruz. Onların daha sağlıklı büyüyebilmeleri için hazır işlenmiş ürünlerden uzak, organik ürünlerden oluşan kahvaltı ve yemek menüleri oluşturuyoruz. Kurum olarak 14. Yılımızı geride bırakırken, tecrübelerimizi tüm velilerimizle paylaşma arzusundayız.''

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi