Serik Belediyespor Futbol Takımı Pazartesi günü Kadriye Mahallesi'ndeki tesislerinde sezon açılışını yaptı.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) takımlarından Serik Belediyespor Futbol Takımı Pazartesi günün düzenlenen bir törenle Kadriye Tesislerinde sezon açılışını yaptı. Serik Belediyespor sezon açılışına Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Mustafa Taşkaya, Serik Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, taraftarlar ve davetliler katıldılar.

Serik Belediyespor'un Kadriye Tesislerindeki açılış kurban kesilmesi ve yeni sezonun hayırlı olması için dua edilmesi ile başladı. Daha sonra Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve Serik Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri futbolcular ve teknik heyete başarılar dilediler. Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Başkan Çalık sezon açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Sizler görevinizi layıkıyla yapın, bizler arkanızdayız. Biz yeter ki isteyelim şampiyon oluruz. Çok çalışacağız, fedakârlık yapacağız. Bundan sonra kendim de spor yapmaya geleceğim. Sizleri yalnız bırakmayacağım. Geçen yıl teknik hatalarımız oldu. Geçmiş geride kaldı, yeni bir sezona giriyoruz. Başkan ve yönetimimiz burada. Herkesle muhatap olmayacaksınız. Teknik sorumlu ile birlikte 4 kişiyle muhatap olacaksınız. Hiç kimseye ulaşamazsanız, beni arayın. Ben Mehmet Şansal hocamıza güveniyorum, hak edene formasını vereceğine inanıyorum, tek yetkili Şansal hocadır. İnşallah hep birlikte başaracak, 3'üncü Lig'e çıkacağız. Bunu başardığınız takdirde de sizi mutlu edecek primleri vereceğiz" dedi.

Daha sonra ise Serik Belediyespor Futbol Takımı Genel Direktör Mehmet Şansal yönetiminde Kadriye'deki tesislerde yeni sezon çalışmalarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig 2017-2018 Sezonu hazırlıklarına başlayan Serik Belediyespor Futbol Takımı kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

Futbol Takımı; Geçen sezondan Mehmet Kaya, Ahmet Arslan, Taner Çekiç, Abdullah Keleş, Sinan kalaycı, Ahmet Teker, Erdal Pekdemir'in yer aldığı kadroda bu sezon takıma kazandırılan Toma Tabatadze (Esk. Kurtuluşspor), Mirlan Murzaev (Uşak Spor), Gustave Bebbe (Ergene Velimeşespor), Muhammed Akdeniz (Edirnespor), Cemal Can Düzce (Çengelköy Spor), Samet Alp (Isparta Davrazspor), Güven Güneri, Erdi Taşkent (Çorluspor 1947), Sinan Yüksel (Ergene Velimeşespor), Burçin Yüksel (Güzelordu Spor), Hayrettin Çınar (Nevşehir Spor), Barış Bozkurt (Isparta Davraz Spor), Selçuk Vural (Zonguldak Kömür Spor), Uğur Demir'in (Bozüyük Spor) yanı sıra alt yapıda forma giyen Tunahan Akbulut, Mehmet Karabıyık, Burak Eyvaz, Osman Koca, Kanuni Sultan Süleyman Mert bulunuyor.

Teknik Kadro; Genel Direktör Mehmet Şansal, yardımcıları Halil Özen, Necmettin Çimen

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi