Ankaralı iş adamı İdris Kahraman, Serik Endüstri Meslek Lisesi'nin atölye binasının ikinci katını yaptırmak için protokol imzaladı.

Serik Endüstri Meslek Lisesi'nin atölye binasının 2'nci katının yapımını üstlenen hayırsever iş adamı İdris Kahraman, Serik Kaymakamlığında protokol imzaladı. İdris Kahraman'ın merhum babası Talip Kahraman adına yatıracağı atölye binasının protokol törenine, Kaymakam Erol Rüstemoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi katıldı. Protokol, Kaymakam Rüstemoğlu ve iş adamı Kahraman tarafından imzalandı. Törende konuşan İdris Kahraman, Ankara ve Antalya'da yakınları bulunduğunu hatırlatarak, "Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim toprağımız, vatanımızdır. Eğitim için her zaman bu tür desteklerimiz devam edecektir" dedi.

 

Babasının Adı Verilecek

Kaymakam Rüstemoğlu ise iş adamı İdris Kahraman'a eğitime yaptığı destekten dolayı teşekkür etti. Serikli iş adamlarına da eğitime katkı yapmaları çağrısında bulunan Kaymakam Rüstemoğlu, "Atölye binasının ilk katı devlet imkanlarıyla yapıldı. İkinci katı ise 700 metrekarelik alana sahip olacak ve yaklaşık 300 bin TL'ye mal olacak. Tamamlandığında atölyeye merhum Talip Kahraman'ın adı verilecek" dedi. Kaymakam Rüstemoğlu, Talip Kahraman da Serik Devlet Hastanesi'ne tomografi cihazı alarak bağışladığını hatırlattı.

 

Editör: Haber Merkezi